Passie in de Polder – 2016

Passie in de Polder is een productie van De Meerpaal en het Centrum Amateurkunst Flevoland in samenwerking met amateurgezelschappen uit de gemeente Dronten. Onder leiding van regisseuse Irene Kriek bereiden zanggroep Akkoord, Harmonie Eendracht, Dansschool Joy-4all, de dansafdeling van De Meerpaal en enkele acteurs zich voor op deze nieuwe vorm van theater.

‘Passie in de Polder betekent op avontuur gaan, verschillende podiumkunsten meemaken én de Flevolandse omgeving gebruiken en die een extra betekenis geven,’ vertelt Hanneke Potthoff, docent bij De Meerpaal Academie. ‘De blazers roepen de bewoners van Dronten op hun laarzen of hoge wandelschoenen aan te trekken en zich midden in het Wisentbos te verzamelen.’

In een theatraal en muzikaal verhaal gaat het publiek op zoek naar de Wisent. Door een bos dat danst en geluid maakt, meegevoerd door wildopzieners en boswachters beleeft men een warm, spannend en wild avontuur.

De voorstelling is te zien op zaterdag 12 en zondag 13 maart om 16.00 uur in het Wisentbos. Parkeren kan bij de dorpsboerderij waarna er verzameld wordt bij de ingang van het Wisentbos (begin Wisentweg). De route duurt in totaal twee uur en is niet toegankelijk voor mensen met een beperkte mobiliteit.

Concept en Regie: Irene Kriek

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s