You always hurt the one you love – 2021

Dit seizoen maakt Woest Oost de energieke, fysieke en muzikale voorstelling You always hurt the one you love.
Te zien tussen 12 en 21 februari 2021 in Theater de Hanzehof.

In You always hurt the one you love kruipen jonge acteurs in de rol van worstelende ouders. Ze laten op humoristisch en schrijnende wijze verschillende momenten uit de relatie zien, de liefde maar ook de worsteling, ruzies, de crisis en het einde van de relatie.

Terwijl de jonge acteurs de liefdesgeschiedenis van de ouders onderzoeken, gaan ze ook met elkaar en het publiek in gesprek. Acteurs vertellen persoonlijke anekdotes en stellen het publiek op kantelpunten de vraag: ‘wat is beter, stoppen of doorgaan?’

Met theaterklassiekers als Bedrog van Harold Pinter en Scenes uit een huwelijk van Ingmar Bergman is You always hurt the one you love niet alleen een voorstelling over scheiden, maar vooral over de liefde zelf. Hoe spannend en aantrekkelijk het is om eraan te beginnen.

KAARTEN BEMACHTIGEN?
Nog heeeeel even geduld……
begin 2021 begint de kaartverkoop van You always hurt the one you love!

We houden alle maatregelen nauwlettend in de gaten, maar omdat we nog niet precies weten hoe veel mensen we mogen ontvangen zullen we in etappes kaarten vrijgeven.

Op de hoogte blijven en als eerste kaarten bemachtigen?!

Meld je aan voor WOEST NIEUWS: