You always hurt the one you love – 2021

Dit nieuwe seizoen maakt Woest Oost de energieke, fysieke en muzikale voorstelling You always hurt the one you love.

In You always hurt the one you love kruipen jonge acteurs in de rol van hun worstelende ouders. Ze laten op humoristisch en schrijnende wijze verschillende momenten uit de relatie zien, de liefde maar ook de worsteling, ruzies, de crisis en het einde van de relatie.

Terwijl de jonge acteurs de liefdesgeschiedenis van de ouders onderzoeken, gaan ze ook met elkaar en het publiek in gesprek. Acteurs vertellen persoonlijke anekdotes en stellen het publiek op kantelpunten de vraag: ‘wat is beter, stoppen of doorgaan?’

Met theaterklassiekers als Bedrog van Harold Pinter en Scenes uit een huwelijk van Ingmar Bergman is You always hurt the one you love niet alleen een voorstelling over scheiden, maar vooral over de liefde zelf. Hoe spannend en aantrekkelijk het is om eraan te beginnen.

Wil je meespelen in deze productie? Doe dan auditie! Ervaring is niet vereist; lees meer over spelen bij Woest Oost, over de auditie en inschrijven of meld je hier direct aan voor de audities.
De auditie is op 12 september 2020 tussen 10:00 en 14:00 in Theater de Hanzehof in Zutphen.

REPETITIE DATA EN TIJDEN
Tussen 12 september en 21 februari zijn de repetities (op zaterdag tussen 10:00 en 15:00 en naar mate de voorstellingen dichter bij komen, zullen we soms ook een zondag extra repeteren).
Tussen 12 en 21 februari 2021 speelt de voorstelling 9 keer in Theater de Hanzehof.