You always hurt the one you love – 2021

Op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 juni spelen we de energieke, fysieke en muzikale voorstelling You always hurt the one you love.

In You always hurt the one you love kruipen jonge acteurs in de rol van worstelende ouders. Ze laten op humoristisch en schrijnende wijze verschillende momenten uit de relatie zien, de liefde maar ook de worsteling, ruzies, de crisis en het einde van de relatie.

Terwijl de jonge acteurs de liefdesgeschiedenis van de ouders onderzoeken, gaan ze ook met elkaar en het publiek in gesprek. Acteurs vertellen persoonlijke anekdotes en stellen het publiek op kantelpunten de vraag: ‘wat is beter, stoppen of doorgaan?’

Met theaterklassiekers als Bedrog van Harold Pinter en Scenes uit een huwelijk van Ingmar Bergman is You always hurt the one you love niet alleen een voorstelling over scheiden, maar vooral over de liefde zelf. Hoe spannend en aantrekkelijk het is om eraan te beginnen.

Deze voorstelling is uitverkocht!

Locatie:
De voorstelling speelt op locatie in de Theetuin in Vierakker.
Het adres is:
IJselweg 13
7233 SJ Vierakker