Audities nieuwe voorstelling

De overlevende (werktitel)

Over de voorstelling
Zilan groeit op in Aleppo, haar leven is gepland, zo gaat dat, een opleiding die je ouders hebben gekozen, een man die je ouders voor je hebben uitgezocht. Maar Zilan wil het anders vanaf het begin. Ze gaat op zoek naar hoe ze kan leven terwijl het korset steeds strakker wordt aangetrokken. En dan begint de oorlog. De stad wordt gebombardeerd en alles gaat stuk, de geur van de dood hangt in de stad. Maar Zilan wil niet dood. Ze wil blijven leven en ze besluit van het ene op het andere moment te vertrekken. Ze vertrekt met haar vriend. Ze nemen mee wat voor de ander het dierbaarste is. Zilan stopt de gedichten van haar vriend in haar tas en hij rolt haar grootste schilderij op en stopt dit in zijn rugzak. Ze pakken de bus naar de universiteit en vanaf daar een taxi naar het onbekende.

Audities!

Voor deze voorstelling zijn we op zoek naar spelers van 15 – 30 jaar met een groot commitment. We zijn speciaal op zoek naar een aantal spelers met een bi-culturele achtergrond.

Het wordt een multidisciplinaire voorstelling die gemaakt wordt ism Sassan Saghar Yaghmai die de choreografie gaat doen voor deze voorstelling en Nouran Breem die het beeld gaat verzorgen.

Repetities zijn vanaf 7 oktober op donderdag avond van 19:00-21:30 en in overleg een aantal weekenden.
Deze voorstelling speelt in december 2021/Januari 2022

Auditie voor deze voorstelling is op:
Zaterdag 11 september van 11:00 – 13:00

Locatie: Oudewand 31-33, Zutphen