AANMELDEN

 COURAGE:

Een voorstelling over moed  in een tijd waarin angst regeert

WOEST OOST zoekt aanstormend talent!
Theatergroep WOEST OOST maakt professionele voorstellingen met jonge mensen in de leeftijd van 15-25 jaar. We maken theater met gevorderde en beginnende acteurs. Het gaat er niet om wat je al kan of gedaan hebt, het gaat om dat je nieuwe dingen wil uitproberen en om je commitment. We maken gemiddeld twee producties per jaar en voor elke voorstelling worden audities gehouden waar jij aan mee kunt doen.

Voor COURAGE zijn we naast spelers ook op zoek naar singer-songwriters die willen spelen.

AUDITE
Auditie doen is een kennismaking voor jou en voor ons. We beginnen de auditie met een fysieke acteurstraining daarna krijg je spel- en improvisatieopdrachten. Deze voer je met de groep uit. Je hoeft dus niet op een stip te staan of voor een jury een monoloog uit je hoofd te leren maar je moet ook niet bang zijn om jezelf te laten zien. We kijken naar je inzet, je improvisatievermogen en vooral naar hoe goed je kan samenwerken met andere acteurs en met de regisseur omdat onze voorstellingen daarop gebaseerd zijn. Daarnaast betekent het spelen bij WOEST OOST hard werken en we kijken naar of jij dat in je hebt. Trek kleding aan de lekker zit want je gaat veel bewegen. Na de audities stelt de regisseur een cast samen voor de nieuwe voorstelling. Daarin wordt gekeken naar de samenstelling van de groep en naar het stuk, dat moet bij elkaar passen.
Als je iets jonger/ouder bent dan de aangegeven leeftijd kun je je opgeven voor de audities, je ontvangt dan een bericht van ons waarin je of wordt uitgenodigd voor de audities of dat je nog even moet wachten om je aan te melden.
Deelname aan de auditie is gratis.

AANMELDEN en INSCHRIJVEN
WOEST OOST maakt gemiddeld 2 producties per jaar, we houden voor elke voorstelling auditie, ook als je al eerder hebt meegedaan met een voorstelling van ons moet je opnieuw auditie doen.
De audities zijn meestal in september en in maart. Je kunt je ongeveer twee maanden van te voren inschrijven voor een auditie. Hou de data in de gaten, ze staan op deze site, op onze Facebook pagina en op instragram.

UITSLAG

Maximaal een week na de audities hoor je of je meedoet met de nieuwe productie. We sturen je een mail met de uitslag, daarop vragen we van jou een bevestiging. Vanaf dat moment ben je onderdeel van de cast en rekenen we op je aanwezigheid.

COMMITMENT
Als jij je inschrijft voor een productie, verwachten we een commitment van je. We maken de voorstelling samen, we werken bijna nooit in deel-repetities dat betekent dat de hele cast altijd aanwezig is. Als jij meedoet rekenen we er op dat je alle repetities aanwezig bent.

KOSTEN
Als je meedoet met een voorstelling van WOEST OOST betaal je een contributie. De contributie verschilt per voorstelling. De hoogte van de contributie hangt af van hoeveel aanvullende subsidie of financiering er ontvangen wordt voor de productie. Met deze contributie betaal je voor het hele traject van repetities tot en met de voorstellingen.
WOEST OOST ontvangt geen structurele subsidie en heeft een eigen begroting. In deze begroting wordt de contributie van de deelnemers meegenomen. Bij tussentijds stoppen met een productie is er helaas geen mogelijkheid tot restitutie van de contributie kosten.

De contributie voor COURAGE is € 315,00

(Dit zijn 23 repetities en minimaal 6 voorstellingen)

De repetities beginnen op 21 september en zijn van 10:00-14:00 (in de loop van het proces worden de repetities wat langer, op de eerste dag ontvang je het repetitieschema)

Meld je hieronder aan en kom auditie doen!

Auditie: 7 september 2019

Tijd: 15:00-18:00

Locatie: De Proeflokalen, Vispoortplein 16, 7201 ET Zutphen
Repetitieperiode: September 2019 t/m februari 2020

Houd nieuws over WOEST OOST in de gaten op deze site of op onze Facebook pagina.

Meld je aan en we hopen je binnenkort te zien!