VOOR WIE IS WOEST OOST

WOEST OOST is een theatergroep voor iedereen die theater wil maken.

Er is geen opleiding nodig om mee te kunnen doen, er wordt echter een groot commitment gevraagd zoals dat bij een professioneel theater gebruikelijk is. (Onder professioneel theatermaken verstaan we het werken met jonge niet professionele spelers op een professionele manier onder leiding van professionals.)
Er zullen audities worden gehouden voor iedere productie die ook zal starten met een fysieke training omdat het groepsproces het belangrijkste is wat aan de voorstelling ten grondslag ligt.

WOEST OOST werkt met jongeren uit alle lagen van de bevolking en alle hoeken van de wereld. Het samenbrengen van verschillende culturen en verhalen geeft diversiteit en meerwaarde aan de spelers en de uiteindelijk voorstelling.Hierdoor heeft WOEST OOST een internationaal karakter en gaat het over de grenzen van het Nederlands theater heen.

“Vluchtelingen”, zelf noemen we ze liever “nieuwkomers” zijn een belangrijke spelersbank van WOEST OOST omdat verbinding met hen een directe brug slaat tussen culturele achtergronden. Dit is een goed voorbeeld van hoe wij theater maken. We brengen verhalen uit de actualiteit heel dichtbij. We maken ze voelbaar en tastbaar.

WOEST OOST richt zich voornamelijk op jongeren tussen de 15-25 jaar. Daarbij wil het de vrijheid hebben om daarnaast ook met andere leeftijdscategorieen te werken als een productie hierom vraagt.
Elke speler zal worden behandeld als acteur om op die manier een professionele voorstelling neer te zetten.

De voorstellingen worden met jongere spelers gemaakt maar zijn voor een algemeen publiek. De voorstellingen zijn dus niet specifiek gericht op jongeren.

Wil je auditie doen? Klik dan hier. Heb je vragen over WOEST OOST, neem dan gerust contact met ons op.

Medeia – Theater The Young Ones
%d bloggers like this: